I like the new pic.

garsh

Dis Member
Moderator
M3OC Supporting Member
Joined
Apr 4, 2016
Messages
7,012
Location
Pittsburgh PA
Tesla Owner
Model 3
Country
Country
#1

It looks identical to the font Tesla uses.
Well done!
 

garsh

Dis Member
Moderator
M3OC Supporting Member
Joined
Apr 4, 2016
Messages
7,012
Location
Pittsburgh PA
Tesla Owner
Model 3
Country
Country
#2
@TrevP , are you going to update the favicon to match as well?
 

KenR

Active Member
Joined
Aug 9, 2016
Messages
38
Location
Centerview, Mo
Country
Country
#3
since we're apparently stuck with it, i grudgingly admit I, too, like the new look. However, I'm still calling mine a Model E and will seek a
Model ☰ badge from EVANNEX.
 

TrevP

M3OC Founder / Administrator
Founder
M3OC Supporting Member
Joined
Mar 1, 2016
Messages
5,758
Location
Aurora,Ontario
Tesla Owner
Model X
Country
Country
#4
@TrevP , are you going to update the favicon to match as well?
Still working on that. Try flushing your browser caches as favicons are notoriously sticky
 

TrevP

M3OC Founder / Administrator
Founder
M3OC Supporting Member
Joined
Mar 1, 2016
Messages
5,758
Location
Aurora,Ontario
Tesla Owner
Model X
Country
Country
#5

It looks identical to the font Tesla uses.
Well done!
I have my ways of finding the right fonts. Actually in this case I had to resort to tracing it in Illustrator as I couldn't find the exact match. I know a lot are comparing it to the HALO 3 font, it's close but not the same.
 

MelindaV

☰ > 3
Moderator
Joined
Apr 2, 2016
Messages
5,872
Location
Vancouver, WA
Tesla Owner
Model 3
Country
Country
#6
no squatty numeral 3 disrespect, but seeing the new M3OC logo at the top of the page made me sad :(
I like the bars even if not the official Tesla logo
 

garsh

Dis Member
Moderator
M3OC Supporting Member
Joined
Apr 4, 2016
Messages
7,012
Location
Pittsburgh PA
Tesla Owner
Model 3
Country
Country
#7
Still working on that. Try flushing your browser caches as favicons are notoriously sticky
Yep. Holding down SHIFT when hitting F3 (refresh) will do a "hard (ignore cache) refresh". It showed up after doing that.