Is the site having problems?

Discussion in 'Site Feedback' started by ng0, Jan 25, 2018.

More threads by ng0
  1. ng0

    ng0
    Top-Contributor
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 11, 2017
    Messages:
    970
    Likes Received:
    605
    Trophy Points:
    93
    City & State/Province:
    San Diego
    Tesla Owner:
    Model 3
    Country:
    Country
    I wasn't able to get on the site for the last 30 minutes or so. Anyone else have problems?
     
    • Agree Agree x 1
  2. mdfraz

    Active Member
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 16, 2017
    Messages:
    74
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    City & State/Province:
    Overland Park
    Country:
    Country
    Yeah it wasn't loading the page for me. I closed that tab, waited a bit, and came back in. Seems good so far.
     
  3. SoFlaModel3

    Team Midnight Silver
    Moderator M3OC Supporting Member
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 15, 2017
    Messages:
    5,576
    Likes Received:
    3,323
    Trophy Points:
    113
    City & State/Province:
    South Florida
    Tesla Owner:
    Model 3
    Country:
    Country
    Back in business. Thanks @TrevP !



     
  4. ng0

    ng0
    Top-Contributor
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 11, 2017
    Messages:
    970
    Likes Received:
    605
    Trophy Points:
    93
    City & State/Province:
    San Diego
    Tesla Owner:
    Model 3
    Country:
    Country
    ah good to know. Thanks!
     
    • Like Like x 1

Share This Page