Turning Japanese I think I'm turning Japanese I really think so...

Discussion in 'Site Feedback' started by garsh, Mar 10, 2017.

More threads by garsh
  1. garsh

    Dis Member
    Moderator M3OC Supporting Member
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 4, 2016
    Messages:
    5,562
    Location:
    Pittsburgh PA
    Country:
    Country
    With apologies to The Vapors...
    What's going on with the website?

    [​IMG]
     
    • Funny Funny x 3
  2. garsh

    Dis Member
    Moderator M3OC Supporting Member
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 4, 2016
    Messages:
    5,562
    Location:
    Pittsburgh PA
    Country:
    Country
    @TrevP, it still looks like this (on a Chromebook).
    On a windows machine, I see all rectangles instead.
    Why does it look this way?
     
  3. TrevP

    M3OC Founder / Administrator
    Founder M3OC Supporting Member
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 1, 2016
    Messages:
    5,608
    Location:
    Aurora,Ontario
    Tesla Owner:
    Model X
    Country:
    Country
  4. garsh

    Dis Member
    Moderator M3OC Supporting Member
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 4, 2016
    Messages:
    5,562
    Location:
    Pittsburgh PA
    Country:
    Country
    A shift-refresh fixed it.
    I thought I had already tried that before posting this thread originally.
    Sorry about that.
     
    • Like Like x 2
  5. Daliman

    M3OC Supporting Member
    M3OC Supporting Member
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 19, 2016
    Messages:
    446
    Location:
    Mississauga
    Tesla Owner:
    No
    Country:
    Country
    Thanks garsh that fixed mine as well. Unfortunately EV's are not turning Japanese.
     
    • Funny Funny x 1
  6. Michael Russo

    MSM Team Founding Father, Red Dragon rider
    Moderator M3OC Supporting Member
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 15, 2016
    Messages:
    5,401
    Location:
    Pau, France
    Tesla Owner:
    Model S
    Country:
    Country
    Am I to assume that my US-designed and Chinese-built iPhone does not have any of these language/characters issues... ? ;)
     
    • Creative Creative x 1
  7. Badback

    Valued Community Member
    M3OC Supporting Member
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 7, 2016
    Messages:
    1,111
    Location:
    Prior Lake, MN
    Tesla Owner:
    Reservation
    Country:
    Country
    I fixed my Firefox by clearing the cache. Tools/Options/Advanced/Network/Clear Now button.
     
  8. garsh

    Dis Member
    Moderator M3OC Supporting Member
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 4, 2016
    Messages:
    5,562
    Location:
    Pittsburgh PA
    Country:
    Country
    This is happening again.
    A shift-refresh didn't seem to help this time.
     
    • Informative Informative x 1
  9. AdamHolmes

    Active Member
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 30, 2017
    Messages:
    116
    Location:
    Birmingham, Alabama
    Country:
    Country
    Ha I thought I somehow changed something and just spent 10 minutes looking through all the settings. I just cleared cache history and everything else and I didn't help. I'm on my android phone mostly.
     
    • Agree Agree x 1
  10. RickDeckard

    Active Member
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 7, 2017
    Messages:
    64
    Location:
    Longueuil Qu├ębec
    Country:
    Country
    Same here, im using Galaxy Edge 7 and I see Chinese/Japanese characters.
     
  11. KennethK

    Top-Contributor
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 13, 2016
    Messages:
    585
    Location:
    Michigan
    Country:
    Country
    It is back to normal now!
     
    • Agree Agree x 1

Share This Page

Model 3 Owners Club © 2018. All rights reserved.
Model 3 Owners Club (M3OC) is an enthusiast club and is not affiliated with Tesla Motors or the Tesla Motors Club Forum (TMC).
All Tesla logos are trademarks or registered trademarks of Tesla Motors.